Testimonials

Het was voor mij een openbaring om te ervaren dat vechten niet helpt, eigenlijk zwak is en veel energie kost , maar dat loslaten je juist krachtiger maakt. En dat je daardoor ook een andere uitstraling krijgt die werkelijk binnen een minuut al veranderd kan zijn.

Caroline van der Linden

Het was verbluffend om echt aan den lijve te ondervinden wat er gebeurt als je je vanuit je kern in het hier en nu verbindt met wat er is en van daaruit handelt, in plaats van dat je je vanuit je hoofd instelt op resultaat.

Bianca Moore

Ik heb de lessen als bijzonder, intens en daarnaast voor mij ook bevrijdend ervaren. Daarmee bedoel ik dat ik letterlijk heb leren loslaten. Het zijn oefeningen die makkelijk toe te passen zijn in het dagelijks leven. Door 'echt' te staan en in je 'midden' te komen ervaar je hoe het is om in balans te zijn en leeg te worden in je hoofd. Niet alleen voor in de werksfeer maar ook voor in mijn persoonlijk leven een verrijking.

Petra Schoorl

Ik vond deze cursus echt enorm leerzaam én leuk. De lesstof en de oefeningen waren afwisselend, uitnodigend. De oefeningen die vaak tot verwondering leidden maakten duidelijk dat het niet droge materie was dat in de praktijk nauwelijks toe te passen is. Maar dat dit wel degelijk een basis is en kan zijn voor wie je bent en wat je wilt uitstralen.

Janno van der Eem

De avonden hebben me inzicht gegeven in hoe ik me in het leven opstel. Dat er elementen zijn, waar ik eigenlijk beter afstand van zou kunnen doen. Ik heb er veel aan gehad.

Jos Diekstra

Ik vond de aikido cursus verassend en intrigerend. om te ervaren welke onbekende energie er in mij zit. Vooral voor mijn dagelijkse doen en denken.

Joep

Ik heb in deze workshop een kracht ontdekt waarvan ik me niet bewust was. Prachtig om te zien hoe abstracte ideeën en denkwijzen zo'n grote invloed hebben in de praktijk. Ik heb het gevoel dat ik letterlijk sterker in mijn schoenen kan staan.

Semna Segal

Leuk, leerzaam, een oogopener, een verlichting. Toepasbaar op toneel maar ook in het dagelijkse leven. Het hervinden van je eigenkracht als mens. Eén ding weet ik zeker, ik ben krachtiger, sterker en limitless dan ik ooit had gedacht en ooit zal denken.

Hanae

De Aiki workshop was een echte eye-opener voor me.

Rufino